VOLI HRVATSKU OBALU

Orban na Visu, pozirao u opuštenom izdanju: ‘Čekamo Putina i Trumpa, kasne’

U košulji s motivima palmi, kratkim hlačama, slamnatim šeširom i sunčanim naočalama u rukama, Orban s osmijehom na licu pozira držeći jednu ruku u zraku

“Čekamo Putina i Trumpa. Kasne”, napisao je vlasnik jednog restorana na Visu uz fotografiju s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom koji je, čini se, u Hrvatsku došao na odmor.

U košulji s motivima palmi, kratkim hlačama, slamnatim šeširom i sunčanim naočalama u rukama, Orban s osmijehom na licu pozira držeći jednu ruku u zraku.

“Neću politiku u moju butigu, ali čovjek koji ima mu*a i sam sa unukom šeta okolo. Ne mogu zamisliti ni jednog svjetskog političara, posebno s njegovim sadašnjim stavovima da to napravi”, dodao je vlasnik restorana na Facebooku.

Nije tajna da Orban voli hrvatsku obalu i otok Vis na kojem je već odmarao prije dvije godine kada mu se u blizini otoka pokvario gumenjak. Prethodno je ljetovao na Braču, dok je prošlo ljeto posjetio Hvar gdje se sastao s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem, a svoj su susret ovjekovječili fotografijama u jednom restoranu.

Isti taj Orban Mađare je u tijeku pandemije COVID-a 19 nagovarao da ne idu na Jadran uz slogan “više Balatona, manje Jadrana”, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari