Otac mladog “Mad Maxa”: ‘Motor smo mu lancima vezali, ali neku djecu se ne može odgojiti’

Foto: Screenshot (YouTube)

Otac splitskog mladića koji je divljao po cesti želi da mu pritvor služio kao škola

Mladić koji je svojom bahatom vožnjom po Splitu razbjesnio javnost sada je u pritvoru. Objavio je snimku u kojoj je napravio više od 80 prometnih prekršaja u 24 minute.

”Nismo ga još vidjeli. Želimo da mu pritvor služi kao škola. To je pouka, neka vidi da je sam i da mora sam to ispraviti”, izjavio je otac 19-godišnjeg Adriana za 24sata.

”Ne odobravam njegovo ponašanje”

Mladić se nalazi u pritvoru na splitskim Bilicama, a motor koji odmilja zove Suzana mu je oduzet. U snimci je jasno vidljivo kako mladi vozač nemarno čini brojne prometne prekršaje. Prolazi kroz crveno, vozi po nogostupu, prelazi preko pune crte, juri iznad dopuštene granice, oduzima prednost…

”Apsolutno ne odobravam njegovo ponašanje. Ja i supruga smo deset puta, i više od toga, pokušavali to promijeniti. Oduzimali smo mu motor više od deset puta, vezali bismo ga lancima. On bi otvorio katanac, skinuo bi lance, sve bi uspio otvoriti. Na internetu bi vidio kako se katanac otvara žicom. Znali bismo odvesti motor na drugi kraj grada, u neku drugu garažu. Ostavili bismo ga u garaži od City Centra, a on bi ga svejedno našao”, rekao je Adrianov otac.

Otac kaže da nakon što bi oni prodali jedan motor on bi kupio drugi. Zaradio bi tako da bi ljeti razvozi mlade iz klubova noću.

”Kupio ga je od jednog mehaničara, bio je neispravan. Takav motor možete kupiti za tisuću eura. On ga je rastavljao, popravljao i sređivao dok ga nije doveo u stanje kakvo je sada. Kupio bi aute na otpadu pa ih dovodio u stanje da ih se može voziti. Cijele noći bi popravljao, bojio i sređivao te bi ih onda prodao i kupio malo bolji model. Mi bismo mu malo pomogli vezano za osiguranje i registraciju. Ali ne slažemo se s tim njegovim hobijem”, izjavio je otac.

Splitski Mad Max ‘hladit’ će se u pritvoru, a prijeti mu i oduzimanje voljene ‘Suzane’ vrijedne 15.000 eura

”Sve smo pokušali. Neka djeca se mogu odgojiti, a neka ne mogu. Neka se jednostavno rode tvrdoglava i ambiciozna te se žele po svaku cijenu baviti time, ali roditelji nemaju moć. Nemaju moć zabraniti mu, ali mogu ga usmjeriti. Zabraniti neke stvari je izvan naše moći”, zaključio je otac.
Vijesti.hr
Foto: Screenshoot/Youtube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari