OTAC TVRDI DA JE OTETA! Jeste li negdje vidjeli nestalu 13-godišnju djevojčicu iz Triblja? Roditelji ju traže pet dana!

‘Vjerojatno su je namamili te došli po nju i odvezli je, sumnjamo da je drže negdje pod prisilom’ očajan je otac

Barbari Vidović izgubio se svaki trag kada je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju. Zabrinuti otac Anton Vidović sumnja da je njegova kćer praktički oteta ispred kuće, piše tiskano izdanje Novog lista.

13-godišnjoj Barbari izgubio se svaki trag prije pet dana kada je u noći s petka na subotu izašla iz obiteljske kuće u Triblju, Nestala je u razdoblju između ponoći i četiri sata ujutro, kaže zabrinuti otac Anton Vidović, koji sumnja da je njegova kći oteta ispred kuće.

Za djevojčicu duge crne kose, zelnih očiju, nešto višu od prosjeka za njezinu dob i srednje građe otac kaže da nikada nije bila problematična.

“U 6 sati smo prijavili njezin nestanak crikveničkoj policji i nepojmljivo nam je da nam ne mogu reći gdje nam je kćer već četiri dana”, priča otac za tiskano izdanje Novog lista.

Roditelji sumnjaju da je prethodno bila u kontaktu s jednim dečkom koji ima 16 ili 17 godina, s kojim se dopisivala putem Facebooka.

“Vjerojatno su je namamiili te došli po nju i odvezli je, sumnjamo da je drže negdje pod prisilom. Zna se tko su članovi njegove obitelji i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla”, priča otac.

“Policija radi, ali mi nije jasno da je nisu pronašli u Ogulinu. Sumnjamo da je skrivaju u Ogolinu. Njegovi roditelji potvrdili kako su naša djca zajedno, ali se vade na to da ne znaju gdje su”, očajan je otac za tiskano izdanje Novog lista.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari