NA + 40

OTKRIVAMO! Zašto je nestalo struje u cijeloj Dalmaciji? “Izvor problema je u Crnoj Gori”

‘Taman sjedim u kafiću, nestalo struje odjednom, ugostiteljima se tope sladoledi, konobarica govori kako će propast 1500 eura sladoleda u škrinjama’

Cijela Dalmacija danas oko 12.25 ostala je bez struje, a doznajemo da električne energije nema niti u Hercegovini, a najnovije informacije govore i dijelovi Bosne i Slavonije. Crnogorski mediji javljaju da je u Crnoj Gori izbio požar na dalekovodu, pa je i veći dio te zemlje ostao bez struje.

Izvor iz Dalekovoda potvrdio je za Danas.hr da su problemi krenuli iz Crne Gore. Dodaje da je problem zaustavljen u Obrovcu.

U gradovima od Zadra do Splita i Makarske struje uopće nema, semafori ne rade te je nastao prometni kaos.

Izvor je također otkrio da je zadnji put problem krenuo, negdje 2013., 2014. godine, također, iz druge države. I to čak s nizozemsko-njemačke granice. Tada je “zaustavljen” problem na Žeravincu, piše Net.hr.

“Taman sjedim u kafiću, nestalo struje odjednom, ugostiteljima se tope sladoledi, konobarica govori kako će propast 1500 eura sladoleda u škrinjama”, rekao je čitatelj za Danas.hr.

“Ljudi govore kako će očito smak svijeta sa ovim pijeskom i još bez struje”, rekao je drugi.

“Na 40 stupnjeva bez klime… Užas!”, kaže Mislav.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari