OČEVID DOVRŠEN

Otkriven uzrok velikog požara u centru Lovrana

Prema rezultatima očevida, do požara je došlo zbog kvara na klima uređaju u stanu, a požar se proširio na cijeli kat i krovište zgrade

Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s protupožarnim inspektorom, završili su jučer očevid požara koji je u srijedu, 14. srpnja oko 13 sati, izbio u stanu u potkrovlju zgrade u središtu Lovrana, u vlasništvu 47-godišnje hrvatske državljanke.

Požar su ugasili pripadnici JVP Opatija, DVD Opatija, DVD Lovran, DVD Kras Šapjane, I DVD Sisol Mošćenička Draga oko 16.30 sati i nema ozlijeđenih osoba.

VIDEO DANA:

Naime, brzom reakcijom susjeda koji je primijetio dim iz stana te žurno pozvao vlasnike, oni su uz njegovu pomoć, kao i ostali ukućani, izašli iz stana prije nego se požar proširio.

Prema rezultatima očevida, uzrok požara je tehnički čimbenik. Do požara je došlo zbog kvara na klima uređaju u stanu u potkrovlju koji se potom proširio na cijeli kat i krovište zgrade. Stan je u potpunosti izgorio te veći dio krovišta, a požarom su oštećena još četiri stana u zgradi kao i stubište. Sveukupna materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna.

Za vrijeme gašenja požara od 14.10 do 15,36 sati promet DC 66 kroz Lovran je bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na alternativne pravce. Potom se odvijao naizmjenično sve do 22.45 sati kada je normaliziran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari