29-GODIŠNJAKINJA IZ LONDONA

Otkriveno tko je žena koja je danima na Rivi: ‘Nisam u problemima, samo sam na odmoru ovdje’

Idi na originalni članak
Izvor: Dalmacija danas

Misteriozna žena je rekla da se zove Michelle Jenkins, ima 29 godina, dolazi iz Londona gdje joj se trenutno nalaze roditelji, a podrijetlom su iz Gane

Oglas

Žena koja svakodnevno sjedi na splitskoj Rivi zabrinula je građane. Splićani su pomislili da je riječ o beskućnici. Danas ju je privela policija.

Do misteriozne žene, kako su je mnogi okarakterizirali, došli su novinari Slobodne Dalmacije s kojima je pristala kratko porazgovarati.

Misteriozna žena je rekla da se zove Michelle Jenkins, ima 29 godina, dolazi iz Londona gdje joj se trenutno nalaze roditelji, a podrijetlom su iz Gane.

Ispričala je kako nije “u problemima” i kako je ovdje samo na odmoru.

S obzirom na to da se Splitu već otprilike mjesec dana, “šuška se” o njoj i o tome kako spava na klupi. Novinari su zato bili poprilično skeptični, pa su je još jednom pomalo nepovjerljivo upitali je li u nekoj teškoj životnoj situaciji i je li stvarno ovdje samo na odmoru.

“Sve je u redu, samo sam na odmoru ovdje, ostat ću još dva tjedna”, kazala je Michelle.

Rekla je i kako boravi u Airbnb-u, a kako je portal Dalmacija Danas neslužbeno doznao, smještaj se nalazi negdje u Varošu. Informacija da ne spava na otvorenom po ovoj hladnoći i buri, novinare je obradovala, ali čim je ugledala objektiv fotoaparata produžila je korak.

Nedugo nakon susreta, strana je državljanka privedena u Prvu policijsku postaju.

“Osoba koja je strani državljanin danas je dovedena u službene prostorije policije i u tijeku je postupanje nad njom i utvrđivanje okolnosti, to je sve što za sada znamo”, kazali su za Slobodnu Dalmaciju iz policije te nadodali kako će više informacija o situaciji i stanju osobe imati sutra.

Građani su joj i prije pokušali ponuditi pomoć, a Udruga MoSt također se umiješala, no ni oni nisu imali više sreće jer je nepoznata žena odbila svaki oblik pomoći.

Exit mobile version