'PETARDE STVARAJU VELIKI STRES'

Ovaj trgovački centar je iz asortimana povukao svu pirotehniku: ‘Želimo zaštititi djecu i kućne ljubimce’

Foto: Pixsell

BAUHAUS, austrijska tvrtka koja nudi proizvode za radionicu, kuću i vrt danas je na svom Facebook profilu objavila zanimljivu vijest

Naime, od 2. siječnja ove godine na snagu je stupio zakon o zabrani pucanja petardi, više pročitajte na poveznici.

U srijedu je službeno započela tradicionalna akcija Ministarstva unutarnjih poslova pod nazivom “Mir i dobro 2021./2022.” koja će se provoditi do 9. siječnja.

BAUHAUS je ove godine napravio veliki korak u suzbijanju korištenja i pucanja petardi. Povukao je svu pirotehniku iz svog asortimana, kako bi se pridružili plemenitom cilju – većoj sigurnosti građana i životinja.

VIDEO DANA:

”Povlačenjem pirotehnike iz prodaje želimo doprinijeti smanjivanju ozljeda uzrokovanih njenom nepravilnom uporabom. Također, pirotehnika stvara veliki stres maloj djeci, ali i kućnim ljubimcima te bi smanjenjem njene uporabe uvelike utjecali na njihovo zdravlje i radost. Blagdansko vrijeme za nas predstavlja mir i sreću, stoga poklonimo našim najmilijima blagdane bez straha i stresa.” kazali iz iz BAUHASA Hrvatska. 

Foto: Facebook/ BAUHAUS Hrvatska

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari