'SAMOPROGLAŠENI MESIJA'

‘Ovako je Miletić govorio godinu i pol nakon aneksije Krima’: HDZ-ovci mu izvukli sve pohvale Putinu

Foto: Pixsell/društvene mreže. Montaža: RTL

HDZ je članove Mosta nazvao odanim Putinovim fanovima

HDZ se na svom Facebook profilu odlučio obračunati s Marinom Miletićem iz Mosta. Nakon što je Miletić svoje riječi ‘rokaj barba Putine‘ koje je objavio na Facebooku pokušao opravdati time da je sporna objava nastala, kako kaže, prije deset i više godina, HDZ-ovci su ga dodatno istražili.

Izjave koje su pronašli objavili su na Facebooku, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

„O sovjetskom bombašu Miletiću – Putinovu ‘širitelju kršćanstva‘, MOST-ovci, ti odani Putinovi fanovi & gorljivi protivnici europske i atlantske Hrvatske, nastavljaju se koprcati u živom blatu vlastitih laži. Kao što se koprca i njihova ‘nepobjediva ruska vojska‘ u Ukrajini. Panika je kod njih prerasla u stampedo, što potvrđuje i današnja objava Marina Miletića. U pokušaju da sanira štetu nakon što su raskrinkane provokacije vodstva MOST-a u korist Kremlja i svirepe agresije, taj samoproglašeni mesija tvrdi da je svoj znameniti poklič ‘Rokaj, barba Putine!‘ uzviknuo, citat, ‘prije nekih 10 i više godina‘. Iz priloženog screena, međutim, jasno je da je te izraze divljenja i bombaško-raketne podrške uputio Putinu potkraj 2015. – godinu i pol poslije aneksije Krima. Živjela majka Rusija!‘, ‘Amerika OUT!‘ i prije je skandirao Miletić, nazivajući Putina ‘titanom‘ koji svijetom ‘širi Krst‘. I Miletić za sebe tvrdi da je ‘evangelizator‘, najavljuje da će MOST ‘počistiti sve koji su radili protiv vjere‘. Ognjem & mačem. Kako ‘širenje kršćanstva‘ po Miletićevoj i Putinovoj mjeri izgleda u Ukrajini, svjedoče masovne grobnice u Buči, Izjumu, Limanu, diljem oslobođenih područja…’’, pišu HDZ-ovci na Facebooku.

Uz tekst HDZ-ovci su objavili i print screenove spornih Miletićevih objava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari