OVO JE POSLOVNO ŠIRENJE: Riječani otvorili Surf´n´Fries lokal u Iranu!

Mladi Riječani Andrija Čolak i Denis Polić proširili su posao na Iran, a sudeći prema fotografijama s otvaranja uspjeh im je – suđen!

Hrabar, ali čini se vrlo uspješan poslovni iskorak napravili su mladi Riječani Andrija Čolak i Denis Polić koji su svoju franšizu odnosno fast-food lanac Surf´n´Fries (ukusni krumpirići!) proširili i na – Iran! Učinili su to nakon što je lanac Surf’n’Fries već prisutan u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji pa čak i Vijetnamu!

iran2

Iran je zemlja s 80 milijuna stanovnika, a nedavno su im – nakon niza godina međunarodne izolacije – ukinute sankcije. Stoga mnogi vide priliku za širenje poslovanja na ogromno novo tržište izuzetnog potencijala. Svoju šansu ugrabio je i Surf’n’Fries!

No s druge strane, neki njihovi lokali u Hrvatskoj pa i u “matičnoj” Rijeci su  – zatvoreni. Nažalost, objašnjenje je vjerojatno vrlo jednostavno – poslovanje očito seli na veća i isplativija tržišta?!

I ne samo poslovanje Surf’n’Friesa…

Foto: Facebook

Krenuli 2009. u Rijeci

Surf’n’Fries krenuo je 2009. s prvim prodajnim mjestom u Rijeci, a prošle godine je u SAD-u primio nagradu za najveću nadu u franšiznom poslu, u konkurenciji 300 franšiza iz 38 zemalja svijeta! Priznanje su dobili od IFA-e (Inernational franshize association), najveće udruge franšizera na svijetu koja je osnovana 60-ih godina prošloga stoljeća u Chicagu.

Svojom inovativnom tehnologijom “SURFFRY” rade pomfrit bez kapi ulja, a to im uspijeva jer koriste vlagu iz krumpira te vrući zrak koji na 250 stupnjeva u par minuta ispeće ukusne krumpiriće bez korištenja ulja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari