PROBLEMI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pali su Facebook i Instagram, korisnici se žale: ‘Ne možemo ni na YouTube’

Foto: Pexels

Facebook ih je odjavio s njihovih računa i ne mogu se ponovno ulogirati. Čitatelji javljaju da imaju problema i s Instagramom

Brojni korisnici diljem svijeta ne mogu ući u svoje profile na društvenoj mreži Facebook. Facebook ih je odjavio s njihovih računa i ne mogu se ponovno ulogirati. Čitatelji javljaju da imaju problema i s Instagramom, Messengerom, ali i Youtubeom.

“Već 15 minuta pokušavam ući u profil Facebooka, izbacuje me i govori da mi je kriva lozinka. Mijenjam lozinku i svejedno neće”, poručila je jedna čitateljica za Danas.hr.

Foto: Facebook

Za sada nije poznato u koliko zemalja se javio ovaj problem.

Javila nam se i druga čitateljica kojoj su društvene mreže posao zbog čega je nastao kaos.

“Radim na odjelu društvenih mreža i Facebook i Instagram su mi platforme za posao. Nastao mi je kaos na poslu! Facebook već dulje ima problema i bugova, ali ovakav pad će nam uzrokovati značajne padove brojki u poslovanju”, poručila je.

Na stranici na kojoj se mogu prijaviti problemi s Facebookom “Downdetector” vidi se da su problemi počeli oko 16.00 sati nakon čega su “prijave” eksplodirale. Korisnici najviše prijavljuju probleme s ulogiravanjem, a čini se da je problem globalan.

Iz Mete se za sada nisu oglasili o padu ovih društvenih mreža te nije jasno zbog čega je do toga došlo i koliko će trajati.

U međuvremenu, korisnici su se “brzinom svjetlosti” prebacili na društvenu mrežu X, nekadašnji Twitter, a nije im dugo trebalo da krenu sa šalama na račun konkurentskih društvenih mreža.

Neki su za ovaj pad šaljivo okrivili vlasnika Tesle i X-a Elona Muska.

“Elon Musk u središnjici X-a nakon što je uspješno ugasio Facebook i Instagram kako bi se svi prebacili na Twitter”, stoji u jednoj objavi.

Neki korisnici su na “zub” uzeli Marka Zuckerberga, vlasnika Mete i osnivača Facebooka, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari