Pamela Anderson u hrvatskoj kampanji za EU izbore, Tomašević: ‘Upoznao sam je 2012. godine…’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pamela Anderson podržala Možemo?

Politička platforma Možemo zahvalila se Pameli Anderson na podršci za nadolazeće europske izbore koji se održavaju za tri tjedna. Naime, ona se na svom Twitter profilu dotaknula upravo političke platforme Možemo i nadolazećih EU izbora.

“Osobno sam je upoznao 2012. godine kad sam studirao na Cambridgeu, a ona je održala predavanje o klimatskim promjenama i pravima životinja”, kazao je Tomislav Tomašević za 24sata.

Podsjetimo, Pamela Anderson je na svom Twitter profilu objavila “Moj prijatelj gleda vijesti u Hrvatskoj. Milijuni ljudi se evakuiraju zbog klimatskih promjena”. Ta njena objava potaknula je lavinu negativnih komentara, ali se Pamela brzo ispravila i dodala da je mislila na Indiju.

Tako je u drugoj objavi na Twitteru napisala da “zna gdje je Hrvatska. Nisam Trump koji misli da je Jugoslavija propala na Baltiku ili Jeremy Hunt koji je mislio da je Slovenija “sovjetska vazalna država'”.

No, već je u sljedećem tvitu napisala “Umjesto toga, dopustite mi da vas iznenadim hrvatskom riječi punom nade (Europski izbori) – Možemo!”, stoji na njenom Twitter profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja