IZVOR IZ DP-A TVRDI:

‘Penava je lagao da ne poznaje čovjeka s Bartulicom u Ferrariju. Kod njega je bio 100 puta’

Izvor iz vrha Domovinskog pokreta navodi da je Penava produbio aferu Ferrari zbog zavisti prema Bartulici te da u svojoj neposrednoj blizini u Vukovaru također ima osobu koja je prethodno pravomoćno osuđivana zbog teških kaznenih djela

Ako je vjerovati izvoru iz srca Domovinskog pokreta, predsjednik stranke Ivan Penava iznio je neposredno nakon izbora za Europski parlament niz neistina oko afere Ferrari, tvrdeći prije svega da ne poznaje krug ljudi koji je organizirao prijevoz Stjepe Bartulice, novoizabranog člana Europskog parlamenta, u izborni stožer Domovinskog pokreta u skupocjenom crvenom Ferrariju, otkirva Nacional.

“Ivan Penava najveći je lažljivac u hrvatskoj politici. Lagao je da ne poznaje Ivka Marića, čovjeka koji je dovezao Stjepu Bartulicu u crvenom Ferrariju. Pa kod Ivka Marića u restoranu bio je najmanje sto puta. Postoje svjedoci koji su ih vidjeli kako se srdačno pozdravljaju, grle i ljube na ulazu u restoran, s njima je u društvu bio i današnji ministar Josip Dabro”, izjavio je za Nacional visoki izvor iz vrha Domovinskog pokreta.

Nastavio je da je riječ je o restoranu koji je nekad bio u vlasništvu Ante Prkačina, a da je Penava tamo stalno dolazio, kao i drugi članovi Domovinskog pokreta. “Cijelu tu priču o navodnom kriminalcu koji je u Ferrariju dovezao Bartulicu, kao i prije toga podatke o Bartuličinoj imovinskoj kartici zbog koje je ovaj doživio neviđeno cipelarenje, plasirao je upravo Penava. Znači, on ne poznaje Marića i Bujanca? Pa koliko može biti drzak kad tako nešto ide izjaviti? Koliko je puta samo gostovao u ‘Bujici’“, izjavio je za Nacional visoki izvor iz vrha Domovinskog pokreta, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari