U JOŠ JEDNOM POHODU

Pernar opet provocira: Pohodio zagrebačku gimnaziju. Grli se opet sa školarcima, policije nigdje

Foto: RTL

Nakon više njegovih ispada ispred odgojno-obrazovnih ustanova policija je zaprimila dopis pravobraniteljice za djecu, stoga policija moli škole da odmah pozovu policiju ako se Pernar pojavi pred njihovim vratima

Ivan Pernar, nekadašnji saborski zastupnik, već neko vrijeme obilazi zagrebačke škole, slika i snima maloljetnu djecu i to objavljuje na društvenim mrežama.

Kako je i najavio, ovog se petka pojavio ispred IV. gimnazije u Novom Zagrebu, no unatoč jučerašnjim uputama odgojno-obrazovnim institucijama, nitko nije pozvao policiju.

“Sutra u 10:10 se vidimo ispred IV. gimnazije. Pozivam policiju da dođe za slučaj da bude koji hejter. Vidjeli ste i samo kako se ponašaju, kako psuju i nasrću. Dobro je da ima što više policije, a uostalom osobi poput mene i priliči da imam policiju oko sebe jer utrka za gradonačelnika je u punom jeku. Dobro je imati snage reda u blizini kao što ste vidjeli sami, i na Trgu kad su ljevičari sve je puno policije. Znate i sami da je policija tamo radi njih, ne mene. Nisam ja taj koji vrijeđa i napada ljude. Vidimo se sutra, IV. gimnazija. Živjeli”, poručio je Pernar u videu koji je objavio na svom TikTok profilu.

Njegova najava stiže isti dan nakon što je više zagrebačkih srednjih škola dobilo dopis u kojem stoji da odmah pozovu policiju ako imaju saznanja da će se Pernar pojaviti pred njihovom školom jer kako tvrdi pravobraniteljica komunicira s maloljetnicima te ih poziva da se ne cijepe i da piju Lugolovu otopinu koja je opasna za one koji ne pate od deficijencije joda.

U svojim turnejama bivši saborski zastupnik pred školama okuplja grupe učenika i širi dezinformacije.

Tako je nedavno držao govor ispred Hotelijersko-turističke škole u Zagrebu, navodeći učenike kako “moraju raditi djecu, ali ih ne smiju cijepiti”. Preporučio im je tom prilikom da redovno piju Lugolovu otopinu.

S sklopu svoje skandalozne kampanje neke učenike i odvodi s nastave i dovodi na konferencije za medije gdje maloljetnici nose transparentne, no kao i danas sve to obavlja bez posljedica, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari