SUKOB U RESTORANU

Pilsel zbog Glasnovića zvao policiju: ‘Rekao mi je da mogu popu**** Titov ku*ac’; Glasnović: ‘Tako razgovaram s ljudima’

Pixsell

Do incidenta je došlo u jednom zagrebačkom restoranu

Drago Pilsel, novinar i teolog tvrdi da ga je u ponedjeljak u restoranu u središtu Zagreba napao bivši saborski zastupnik Željko Glasnović.

O svemu je na Facebooku izvijestio sam Pilsel napisavši: “Upravo me na javnom mjestu napao general Željko Glasnović. Čekam dolazak policije”.

U razgovoru za Večernji list Pilsel je potvrdio kako je došlo do incidenta od kojeg još osjeća strah.

“Ja sam mirno sjedio za svojim stolom u restoranu Antin Gaj u Ulici Kneza Mislava. No, u jednom trenutku počeo mi se približavati Željko Glasnović. Vidio sam da ima agresivan gard i nešto je uzvikivao ali nisam ga najbolje razumio zbog žamora u restoranu. Ali, onda mi je došao skroz pred lice, nije imao masku i počeo me vrijeđati. Govorio je da podržavam ubojice hrvatskog naroda te da slobodno mogu popušiti Titov ku*ac”, ispričao nam je Pilsel dodavši kako je cijelo vrijeme držao ruke na prsima i mirno govorio Glasnoviću da ga pusti na miru.

Reklao je da je bio u strahu da će ga udariti pa je zvao policiju.

“Policajci su napravili zapisnik i rekli su kako će kontaktirati Glasnovića te mu napisati kaznu za remećenja javnog reda i mira ako prizna nedjelo, a ako ne prizna da ćemo morati obojica ići na dokazni postupak na Prekršajni sud”, kaže Pilsel.

Željko Glasnović demantirao je da se išta ozbiljno dogodilo.

“Ništa se nije dogodilo. Prolazim kroz takve situacije svaki dan. Tako ja pričam s ljudima. Pilsel se očito prepao razgovora s hrvatskim vojnikom i generalom. To je svojstveno za sve mrzitelje Hrvatske”, kazo je Glasnović.

“Mrzitelji Hrvatske su moralni tifusari i ljudske krivotvorine kao novčanice od tri dolara. I meni svakodnevno na ulici prijete razne babe i feministice. Pokazuju mi srednji prst i mrmljaju nešto u svoje jugozomboidske brade pa nisam odmah na Facebook otišao kmečati Soroševcima da me obrane”, izjavio je za Večernji  list Željko Glasnović.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari