OŠTRO O PREDSJEDNIKU

Plenković: ”Milanovićeve objave su talog društvenih mreža. Nacrtao je metu na zastupnika Pupovca. To je govor mržnje”

Idi na originalni članak
Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Župan Anušić je pozitivan na koronavirus. Plenković je rekao da vjeruje kako će župan biti dobro. Rukovali se, kaže, nisu

Oglas

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković danas je  u posjetu Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. U Osijeku sudjelovao je na svečanom otvorenju osječkog Putničkog pristaništa na Dravi, a po završetku svečanosti, u 11,15 sati sastao se s osječko-baranjskim  županom Ivanom Anušićem, pišu Vijesti.hr.

“Uoči dolaska predsjednika Vlade RH, smo u Zavodu za javno zdravstvo obavili testiranje zbog sutrašnjeg puta u Vojvodinu. Na poziv Hrvatskog nacionalnog vijeća u Republici Srbiji trebali smo održati sastanak 31. ožujka u Monoštoru. Nalazi su stigli oko 11.15 sati, pozitivan je nalaz župana Ivana Anušića i dvoje članova Kabineta. Župan je zbog pozitivnog nalaza napustio sastanak te će biti u izolaciji”, poručeno je iz Ureda župana.

“Čim smo čuli tu vijest, mi smo sastanak završili. Nažalost pandemija traje i to se dogasđa i mislim da neće imati nikakvih ozbiljniih simptoma bolesti”, rekao je premijer, dodavši kako se nije rukovao sa županom te će empidemiolozi odlučiti treba li ići u izolaciju.

“Milanović nastavlja sa salvom uvreda, još jednom ću reći on je izašao iz okvira normalnog ponašanja predsjednika. On je teško pravno poražen i nije mi jasno što radi”, osvrnuo se na izjave Milanovića.

“On je doslovno nacrtao metu na zastupnika Pupovca, to je sramotno”, rekao je premijer. Prozvao je Klisovića i Miljenića da kažu slažu li se s crtanjem mete predsjedniku SDSS-a od strane predsjednika Republike. “Može on lupati štogod hoće, ali naići će na otpor nas koji imamo zdrav razum”, dodao je premijer.

“Milanovićeve objave su talog društvenih mreža. Milanović je nacrtao na metu na zastupnika Popovca. To je govor mržnje”, rekao je premijer. Komentirao je i situaciju s veledrogerijama te poručio: “Situacija je uobičajena. Uvijek uoči izbora veledrogerije kreću tražiti sredstva. Razgovarat će se s njima”.

Exit mobile version