POLEMIKE NE PRESTAJU

Plenković oštro odgovorio Grbinu: ”Trebao je osuditi izjavu tog gospodina iz Tri majmuna”!

Foto: Pixell

Predsjednik Vlade Andrej Plenković nastavlja ovog tjedna svoj obilazak Hrvatske pa je tako danas u gostima u Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji.

Iako se teško oteti dojmu da premijer obilazi teren zbog lokalnih izbora koji su pred vratima, on je ustvrdio kako je riječ o uobičajenim aktivnostima.

Komentirao je i izjavu Peđe Grbina, predsjednika SDP-a, koji je kazao da je Plenkovićeva usporedba njega samog s patnjom Židova ispod svake razine, pišu Vijesti.hr

“Bilo bi bolje da je osudio tu izjavu gospodina iz Tri majmuna. Grbin očito ne prati igru i uključuje se kasno. Ponovit ću: Ako netko kaže da nisu dobrodošli članovi HDZ-a, njihovi birači i simpatizeri, onda je to diskriminacija. Obersnel je rekao: ajmo malo smiriti strasti. Da je bilo obrnuto i da je vlasnik kafića bio netko iz HDZ-a, što bi se tada dogodilo? Pratio sam situaciju, nitko nije trzao: bilo bi dobro da gospodin Grbin prati, da ne vadi iz konteksta… Izjava Grbina je jadna, patetična, kriva, politički promašena skroz”, poručio je.

Rekao je i da njegov današnji dolazak u Dalmaciju nije kampanja, a najavio je da će u idućim tjednima obići cijelu Hrvatsku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari