NAKON SJEDNICE

Plenković potvrdio: ”Cijepljenje će biti uvjet za dobivanje potpora za poduzetnike”

FOTO: N1

Premijer Andrej Plenković obraća se javnosti nakon sjednice vlade.

Komentirao je mjere za poduzetnike.

“Ne možemo bezgranično imati ove mjere. Mjere su svedene na minimum. Ugostitelji imaju restrikcije na snazi, ali i sektori koji nemaju mjere, ali su njima pogođeni – promet, turizam, kultura… Zadaća je da vodimo dijalog s poslodavcima i da prijeđemo na prilagođene sektorske potpore. Potpore će se nastaviti, ali ne ovako prema svima, piše Index.

Cijepljenje će biti uvjet za dobivanje potpora za očuvanje radnih mjesta”, rekao je.

VIDEO DANA:

Komentirao je izjave Milanovića.

“USKOK i policija rade samostalno, za razliku od vremena kad je on bio predsjednik vlade, i oni sada pokazuju rezultate. To što on misli, a nije očito jedini, da se to nije smjelo prije izbora, takve konstatacije nemaju veze s izvršnom vlasti. To je važno za javnost da zna”, rekao je Plenković.

O covid-potvrdama

“Mi smo svjesni, stalno upozoravamo, novi sojevi su uvijek prijetnja i opasnost. Svatko tko je u poziciji da doprinese s pridržavanjem mjera, može nam pomoći ekonomiji i sigurnosti svih. Što se tiče odluka druguh zemalja, kada negdje budu žarišta, one će biti tvrde i čvrste i bit će posljedica. I tu tome je poanta. Nadam se da se nećemo vratiti u situaciju u kakvoj smo bili do sada”, kaže Plenković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari