NA SJEDNICI VLADE

Plenković se oprostio s dvojicom ministara i Miloševićem: ‘Nadam se da ćemo opet surađivati’

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Neki su morali otići, a neki su htjeli

Na kraju današnje sjednice Vlade premijer Andrej Plenković službeno se oprostio od ministara Tomislava Ćorića i Josipa Aladrovića te potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, prenose RTL Vijesti.

“Budući da je ovo zadnja sjednica Vlade za Miloševića, Aladrovića i Ćorića, zahvala na doprinosu rade Vlade proteklih pet i pol godina. Ja se nadam da će prigode biti da ponovno surađujemo, možda čak i u istom svojstvu”, poručio im je Plenković. 

VIDEO DANA:

Danas se održava i sastanak koalicijske većine na kojem bi premijer partnerima trebao prezentirati zamjene za trojicu članova Vlade.

Ćorić je danas sam izjavio kako je njegov nasljednik zagrebački HDZ-ovac Davor Filipović. Aladrovića bi pak u fotelji megaministarstva trebao zamijeniti HDZ-ov gradonačelnik Kutine Marin Piletić. Umjesto Miloševića potpredsjednica Vlade iz SDSS-a trebala bi biti Anja Šimprga.

Ćorić, podsjetimo, iz Vlade odlazi na vlastiti zahtjev dok Aladrović i Milošević odlaze silom prilika, odnosno zbog istraga koje protiv njiho vodi USKOK.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari