OPREZ NA CESTAMA!

VideoPočela je špica sezone: Gužve i kolone na svim cestama prema moru. Na A1 zbog jakog vjetra samo osobna vozila!

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb pred naplatnom postajom Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km, a velike su kolone i na graničnim prijelazima u Istri

Od ranog jutra na gotovo svim važnijim cestama u Hrvatskoj velike su gužve, osobito na autocesti A1 u smjeru mora.

HAK u 10 sati javlja kako se vozi usporeno na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između naplate Lučko i čvora Karlovac te čvorova Vukova Gorica i Bosiljevo II u smjeru mora te Sveti Rok i Maslenica u oba smjera.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb pred naplatnom postajom Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km, a velike su kolone i na graničnim prijelazima u Istri, pred graničnim prijelazom Rupa u oba smjera, a u smjeru Slovenije kolona je oko 1 km.

Kolona je i prema prijelazima Kaštel i Plovanija i to dva kilometra, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon. Zastoji su i na Krčkom mostu u oba smjera, ali i kod odmorišta te ulaza i izlaza s autocesta te u trajektnim pristaništima. Tako na pristaništu Prizna na ukrcaj čeka kolona vozila duga oko 1,5 km.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su:

autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca i Obrovca)
državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački
Paški most (DC106)
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views