DAN D?

Počinju pregovori HDZ-a i DP-a. Penava drži presicu u 11 sati, poznato koja ministarstva žele

Photo: Luka Batelic/PIXSELL

Za vikend nam je glavni tajnik DP-a Josip Dabro otkrio da će njihov pregovarački tim najvjerojatnije biti Ivan Penava, Mario Radić, Damir Barna te on sam

Šesti je dan od izbora, a danas bi mogao biti Dan D.

Naime, počinju pregovori Domovinskog pokreta i HDZ-a, a poznato je i tko će voditi pregovore. Sa strane HDZ-a to će biti sam Andrej Plenković, Tomo Medved, Ivan Anušić, Krunoslav Katičić i Marko Milić.

Za vikend nam je glavni tajnik DP-a Josip Dabro otkrio da će njihov pregovarački tim najvjerojatnije biti Ivan Penava, Mario Radić, Damir Barna te on sam.

Domovinski pokret najavio je konferenciju za medije danas za 11 sati u prostorijama Domovinskog pokreta. Oni su jučer navečer razgovarali iza zatvorenih vrata, a neslužbeno smo doznali i o čemu se pričalo.

Iako su naglasili da nisu foteljaši, na sastanku se licitiralo ministarstvima. Pa su se tako za DP-ovu kvotu spominjali Ministarstvo kulture, Ministarstvo demografije i useljeništva te da bi htjeli još neko kapitalno ministarstvo, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari