NA PAGU

Počistili apartmane i sav otpad bacili prirodu. Reagirala udruga: ‘Sram nek vas bude’

Foto: Facebook/Volim Vlašići

Iako postoji način kako da se glomazni otpad odloži besplatno i primjereno, neki i dalje odlučuju izbaciti stari namještaj i aparate u prirodu, piše Net.hr.

Proljeće je vrijeme čišćenja i uljepšavanja apartmana na moru za novu sezonu, ali neki očito ne znaju kako pravilno odložiti glomazni otpad.

Iako postoji način kako da se takav otpad odloži besplatno i primjereno, neki i dalje odlučuju izbaciti stari namještaj i aparate u prirodu.

Upravo zbog toga je na Facebooku reagirala Udruga za zaštitu okoliša, promicanje ekološke proizvodnje i održivog razvoja “Volim Vlašići” koja je i podijelila fotografije starog namještaja koji je netko izbacio na Pagu.

“Nadamo da će se prepoznati oni koji su svoje smeće nakon prvomajskih praznika izbacili u naše dvorište. Ako ste ga već ukrcali, dovezli i bacili u prirodu onda ste ga mogli besplatno odnijeti i u reciklažno dvorište. Sram nek Vas bude!”, poručili su iz udruge, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari