HRVOJE BUJAS OBJAVIO

Poduzetnici dobili ‘paprene’ kazne zbog okupljanja! ‘Naravno da Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače! ‘

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Nevjerojatna je brzina i efikasnost naše inače trome i neefikasne birokracije, komentirao je Bujas

Udruga Glas poduzetnika kažnjena je s 20 tisuća kuna, a njihov čelnik Hrvoje Bujas s 10 tisuća kuna, zbog prosvjednog okupljanja protiv mjera na Trgu bana Jelačića prošle srijede, pišu Vijesti.hr.

Bujas je o svemu izvjestio na Facebooku te je podsjetio da vlast istovremeno tolerira okupljanje poput jučerašnjeg na kojem je govor držala jedna od članica Stožera Alemka Markotić.

“Stigle kazne UGP-u! 20 000 kn za Udrugu Glas Poduzetnika. 10 000 kn za mene kao Predsjednika UGP-a.

Nevjerojatna je brzina i efikasnost naše inače trome i neefikasne birokracije, koja na slučaju UGP-a pokazuje “zube”, no zanimljivo, tolerira nastup gdje. Markotić ispred isto tako daleko više od dozvoljenih 25 osoba, ili pak korona party u bolnici ili pak više od 25 ljudi na sprovodu itd. itd.

Naravno da gdja. Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače! Dvostruka mjerila i standardi su modus operandi u ovom društvu, i protiv toga se UGP jasno i nedvosmisleno bori od prvog dana, i nećemo stati.

Hvala svima koji su prisustvovali našoj akciji na Trgu Bana J. Jelačića u prošlu srijedu, osobno čak i nisam bio zbog korone, no osjećam se kao da jesam.”, prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari