NEĆE SVI BITI OTVORENI

Pogledajte kako će trgovine i šoping centri raditi na blagdan Velike Gospe

Foto: Unsplash/R.M.

Sutra se slavi blagdan Velike Gospe pa će neki trgovački lanci raditi po prilagođenom radnom vremenu.

Supermarketi

Konzum

Konzum će raditi prema posebnom radnom vremenu koje se razlikuje od poslovnice do poslovnice, a popis možete pogledati OVDJE.

Kaufland

Informacije o radnom vremenu Kauflanda, možete provjeriti OVDJE.

Spar i Interspar

Neke od trgovina Spara i Interspara na blagdan Velike Gospe neće raditi, dok će neke njihove trgovine raditi skraćeno po prilagođenom radnom vremenu, ovisno o lokaciji na kojoj se nalaze. Popis možete pronaći OVDJE.

Lidl

Ovisno o lokaciji, dio prodavaonica Lidla sutra će raditi od 8 do 14 sati, dio od 7 do 20, dok će neke raditi od 7 do 23 sata. Kako će raditi Lidl u vašem mjestu, možete provjeriti OVDJE.

Tommy

Popis trgovina Tommy i njihovo radno vrijeme na blagdan Velike Gospe možete provjeriti OVDJE.

Bipa

Povodom blagdana Velike Gospe poslovnice Bipe radit će po prilagođenom radnom vremenu. Više o tome doznajte OVDJE.

Pevex

Prodajni centri Pevex neće raditi.

Bauhaus

Prodajni centri Bauhaus neće raditi.

Shopping centri

Arena Centar Zagreb

Na blagdan Velike Gospe trgovine Arena Centra u Zagrebu neće raditi. Ipak, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti OVDJE.

City Center One

Na blagdan Velike Gospe City Center One West i City Center One East ne rade. Izuzetak su Cineplexx i Wettpunkt, koji će raditi prema redovnom radnom vremenu. Prema redovnom radnom vremenu radit će i City Center One Split, uz napomenu da će u tom šoping-centru poslovnice Fine, Erste banke i Hrvatske pošte biti zatvorene.

Avenue Mall Zagreb

Sve trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Velike Gospe bit će zatvorene. Međutim, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni. Više detalja možete pronaći OVDJE.

Westgate Shopping City

Na blagdan Velike Gospe Westgate Shopping City neće raditi. Trgovine tog šoping-centra ponovno će biti otvorene od utorka, 16. kolovoza.

Supernova

Šoping centar Supernova Zadar radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata. Supernova Zagreb Buzin na blagdan Velike Gospe bit će zatvoren, kao i Supernova Varaždin. Na taj će dan biti zatvoren i Supernova Karlovac, kao i Supernova Sisak West i Supernova Sisak East.

Portanova Osijek

Za blagdan Velike Gospe prizemlje i prvi kat trgovačkog centra Portanova bit će zatvoreni. Drugi kat centra radit će po prazničnom radnom vremenu do 13 sati.

Tower Center Rijeka

Trgovine šoping-centra Tower Center Rijeka na blagdan Velike Gospe radit će po nedjeljnom radnom vremenu, odnosno od 10 do 21 sat. No postoje i izuzeci. Popis možete pogledati OVDJE.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views