KRAPINSKE TOPLICE

Pogledajte natpis na ulazu u obrt oca antimaskera koji sina ne pušta u školu s maskom!

Foto: Pixsell, Index

Kristijan Gaćina iz Krapinskih Topica, koji je u središtu pažnje javnosti jer se toliko protivi maskama da mu sin već desetak dana ne ide na nastavu, ima zanimljiv natpis na ulazu u svoj obrt.

Podsjetimo, sin Kristijana Gaćine već desetak dana ne pohađa nastavu u osnovnoj školi u Krapinskim Toplicama te je oko sebe okupio malu, ali fanatičnu sljedbu antimaskera koji opsjedaju školu, zbog čega im je policija ispisala 26 prekršajnih prijava, piše Index.

Dječak bi masku trebao nositi par minuta dnevno, njegov otac tvrdi da ga “guši”

Gaćina tvrdi da maska “guši” njegova sina. Podsjetimo, maske toj u školi nisu obavezne u učionicama nego samo u hodnicima, što znači da bi je dječak morao nositi nekoliko minuta dnevno. Uz to, dječak je cijele prošle školske godine uredno nosio masku i to u učionici, ali ove godine je njegov otac odlučio da više to ne želi te je izazvao pravu buru u javnosti.

VIDEO DANA:

Policija je danas uručila Gaćini poziv na razgovor zbog moguće povrede djetetovih prava. On je taj poziv odbio primiti, ali policajac ga je ostavio na klupi pored Gaćine pa se, zakonski gledano, poziv smatra uručenim.

“Maska ugrožava zdravlje i spriječava dotok kisika”

Kristijan Gaćina se, inače, bavi servisiranjem bicikala.

Na ulazu u njegov obrt u Krapinskim Toplicama stoji obavijest na kojoj piše: “Maska ne štiti od virusa! Maska ugrožava zdravlje i spriječava dotok kisika!! Maska je znak pokornosti i poniženja!!!”

Dječakova majka je prije par dana u razgovoru s Indexovim novinarom u Krapinskim Toplicama ustvrdila da su “maske kancerogene”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari