SUDJELOVALO DESET VATROGASACA

Video | POGLEDAJTE SNIMKE DVD Lopar nominiran za Plavu vrpcu Vjesnika: Spasili 38 osoba s putničkog broda

Dobrovoljno vatrogasno društvo Lopar nominirano je za Plavu vrpcu Vjesnika i to za akciju spašavanja 38 osoba s putničkog broda

Podsjetimo, krajem rujna pripadnici loparskog DVD-a su izišli na intervenciju nakon primljene dojave o turističkom brodu nasukanom na hridi sjevernog dijela Lopara.

Nakon cjelodnevne intervencije u kojoj je sudjelovalo deset vatrogasaca s jednim vatrogasnim plovilom i četiri vatrogasna vozila u pripremi spašeno je 38 putnika i turistički brod koji je otegljen s hridi.

Foto: Kanal Ri

Župan Zlatko Komadina posjetio je hrabre vatrogasce te im zahvalio na vrhunskom profesionalizmu i požrtvovnosti, donosi Kanal Ri.

Zahvalio je svim uključenima na vrhunskom profesionalizmu i požrtvovnosti koju su iskazali, unatoč opasnosti kojoj su bili izloženi te izrazio ponos na to da se i u trenucima najveće ugroze naši gosti, ali i lokalno stanovništvo, mogu pouzdati u interventne službe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari