OVO MORATE POGLEDATI!

Video | Pogledajte video! Ovaj par zaplesao na autocesti, nisu se dali iznervirati ogromnom kolonom kod tunela Sv. Rok

Ranije je objavljena vijest kako je HAC zbog kolone ispred Sv. Roka zatvorio taj tunel zbog sigurnosnih razloga i to uslijed stvaranja kolona duž dionice autoceste od čvora Sveti Rok do čvora Rovanjska, a koja se proteže do tunela Sveti Rok

Prema posljednjem izvješću HAK-a iako je od 14:37 otvoren tunel Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, a kolona pred tunelom je oko osam kilometara.

Ranije je objavljena vijest kako je HAC zbog kolone ispred Sv. Roka zatvorio taj tunel zbog sigurnosnih razloga i to uslijed stvaranja kolona duž dionice autoceste od čvora Sveti Rok do čvora Rovanjska, a koja se proteže do tunela Sveti Rok.

Kako su rekli tako sprječava se nastanak kolone i zastoja u samom tunelu kao i u tunelima Ledenik, Bristovac i Čelinka koje slijede odmah nakon tunela Sveti Rok.

Čitatelji RTOL-ova Danas.hr poslali su snimku zanimljivpg trenutka, naime dok su čekali u gužvi jedan par je čak i zaplesao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari