NEUGODNA SITUACIJA

Pojačana testiranja na COVID-19 na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka

Foto: Riportal.hr

Veći broj testiranja, kako osoba sa simptomima odnosno sumnjom na simptome te medicinskog osoblja, poduzima se zbog nešto većeg dnevnog broja pozitivnih nalaza testova na COVID-19

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u susjednim županijama, Ličko-senjskoj i Istarskoj te povećanog broja pozitivnih nalaza na području PGŽ, provode se pojačani epidemiološki izvidi na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka.

Veći broj testiranja, kako osoba sa simptomima odnosno sumnjom na simptome te medicinskog osoblja, poduzima se zbog nešto većeg dnevnog broja pozitivnih nalaza testova na COVID-19.

Riportal je dobio i informaciju kako je u tijeku testiranje na COVID-19 50-tak osoba.

Po uvidu u rezultate ovih testova, saznajemo, adekvatno će se prilagođavati organizacija rada uz što manje  ograničenja za pacijente, medicinsko osoblje i građane koji po usluge iz domene zdravstvene skrbi moraju na sušački lokalitet KBC-a Rijeka.

Više informacija o epidemiološkoj situaciji na sušačkom lokalitetu i u riječkom KBC-u uopće, očekuje se sutra tijekom jutra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari