U SPLITU

Policajci palicama i suzavcem po mladiću na sudu jer nije imao masku: ”Moj se ćaća borio za ovu državu, jeste li vi normalni?!”

Foto: 24 sata

Na Općinskom sudu u Splitu, u Dračevcu, u utorak oko 11 sati dogodio se incident.

Muškarac naime, nije poštivao epidemiološke mjere, odnosno nije stavio zaštitnu masku prilikom ulaska u zgradu. Nakon upozorenja, napao je pravosudnog policajca.

Iz pozadine se čuje kako netko govori policajcu: “Nemoj ga tuć’”, a mladić je kasnije upitao zašto to njemu rade kada nitko ne nosi masku tražeći vode da ispere oči

Napadnutom policajcu su u pomoć priskočile kolege. Svladali su ga, ali su koristili palicu i “pepper” sprej kako bi mu stavili lisičine.

Dok je bio na podu, muškarac je vikao:

“Moj se ćaća borio za ovu državu, jeste li vi normalni? Vi ćete mene bacat na pod? Meni je pet rođaka poginilo, a vi ćete mene bacat? Nitko vam ne nosi masku gore, a vi ste mene napali?”.

Iz pozadine se čuje kako netko govori policajcu: “Nemoj ga tuć'”, a mladić je kasnije upitao zašto to njemu rade kada nitko ne nosi masku tražeći vode da ispere oči.

Priveden je u policijsku postaju gdje je provedena kriminalistička obrada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari