JESTE GA VIDJELI?

Policija objavila nove fotografije mladića koji je nestao početkom mjeseca. Još ga traže

Foto: Nestali.gov.hr

Renato je nestao 4.8.2023. godine u Zablaću kraj Šibenika, policija je pod okolnostima nestanka upisala da se mladić u večernjim satima udaljio u nepoznatom pravcu

Potraga za nestalim Renatom Ćepulićem Petkovićem, koji je nestao početkom mjeseca, i dalje traje a policija je objavila nove fotografije nestalog.

Podsjetimo, Renato je nestao 4.8.2023. godine u Zablaću kraj Šibenika, policija je pod okolnostima nestanka upisala da se mladić u večernjim satima udaljio u nepoznatom pravcu.

Foto: Nestali.gov.hr

Inače, Renato je rođen 2008. godine u Koprivnici, prema dostupnim informacijama visine je 175 cm, smeđe boje očiju, tamnije je puti i nosi naočale za vid.

Foto: Nestali.gov.hr

“U slučaju da posjedujete informacije o Renatu molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, kazali su iz policije, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari