INCIDENT

Poljak ošamario Hrvaticu na plaži: ‘Danima brani ljudima da dođu na kupanje’

Foto: Unsplash/A.O.

Državljanin Poljske u četvrtak oko 19 sati na otoku Drveniku Velom otvorenim dlanom udario 56-godišnju državljanku Hrvatske. Naime, na plaži Novice u Drveniku Velom zadnjih dana dolazi do incidenata jer prema pričanju svjedoka, Poljak brani ljudima da budu na plaži, urlajući pritom da se radi o privatnoj plaži, piše Morski.hr.

Na teren je izašla i policija. “Policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakinjom hrvatskom državljankom i 47-godišnjim državljaninom Poljske zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”. stoji i policijskom priopćenju.

Naime, postoji osnovana sumnja da je oko 19 sati, na Drveniku Velikom, zbog korištenja parking mjesta i plaže, 56-godišnjakinja verbalno napala spomenutog 47-godišnjaka nakon čega ju je 47-godišnjak udario otvorenim dlanom u glavu. Osobe su odbile liječničku pomoć. Spomenutima je uručen Obavezni prekršajni nalog zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u čl. 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija.

Ženu je kontaktirao Morski.hr, no ona je u vidnom šoku i ne želi davati izjave. Kazala je tek da je, zbog sebe, unučice i reakcije policije vidno uznemirena, kaže da je nakon udarca pala, te moli za razumijevanje, a prema navedenom Poljaku najavila je podići privatnu tužbu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari