ZA TOMU

POMOZIMO! Toma je pas kojeg je vlasnik cijelog zapalio! Preživio je, a sada treba našu pomoć!

Ecodog Hrvatska, domaća tvrtka posvećena proizvodinji ekoloških vrećica za pseći izmet, danas je podijelila srcedrapajući slučaj psa iz Našica koji je, možemo slobodno reći, najtužniji pas na svijetu i koji više no ikada treba našu pomoć!

Objavu Ecodog Hrvatska prenosimo u cjelosti:

“Nakon posjeta utočištu Farmica u Našicama, gdje smo imali priliku upoznati hrabrog psa Toma, osjećamo se duboko potreseni. Toma je preživio neviđenu okrutnost ljudske ruke – zapaljen od strane osobe koja je zaboravila ili možda nikada nije shvatila što znači osjećati suosjećanje ili ljubav prema životinjama.

Dok smo gledali Tominu hrabrost i snagu, nismo mogli zanemariti osjećaj ljutnje i razočaranja prema čovjeku koji je nanio takvu patnju. Kako netko može biti toliko bezosjećajan, toliko okrutan prema biću koje samo želi ljubav i pažnju?

No, usprkos svemu, Toma je ovdje. Ovdje je, pokazujući nam svoju nevjerojatnu izdržljivost i volju za životom. U utočištu Farmica, već dvije godine, Toma dobiva ne samo medicinsku njegu, već i sigurnost i ljubav koju zaslužuje.

Toma je cijeli izgorio, ostao je bez dlake na tijelu. Njegova koža pretrpjela je velika oštećenja, rezultirajući gubitkom dlačnih folikula. Skrbnici koriste lijekove Trental, Ciklosporin, Melatonin, ostale preparate i posebnu prehranu, kako bi potaknuli preostale folikule i smanjili upalu na goloj koži. Troškovi liječenja su skupi. Mjesečna terapija i hrana koštaju oko 250 €.

Kako bi Tomi učinili ostatak života još ugodnijim, pozivamo vas da se pridružite našoj kampanji za skupljanje sredstava „Njuškice za Tomine vječne suze“. Svaka donacija će biti od velike pomoći kako bismo olakšali trud Farmici i osigurali da Toma dobije svu potrebnu njegu i ljubav koja mu je potrebna.

Osim fizičkih ozljeda, ponekad, na Tominoj njuškici vidljivi su tragovi suza, podsjećajući nas na patnju koju je pretrpio. Neka Toma postane simbol snage, izdržljivosti i ljubavi. Osigurajmo mu zdrav i veseli život pun ljubavi.

Ovisno o mogućnostima uplati 5, 10, 20 ili 50 eura uz napomenu ZaTomu (opis plaćanja). Sredstva se direktno uplaćuju Farmici.
Prvih 30 sponzora koji uplate 20 ili 50 €, od ecodoga na dar dobivaju personaliziranu žvak-žvak ecodog žvakalicu za pse. Nakon uplate javite nam se u inbox ecodoga i pošaljite nam potvrdu o uplati.”

Podaci za uplatu:
Udruga Farmica
IBAN HR5923400091110916596
Opis plaćanja: Za Tomu
Pošto su lijekovi za Tomu pri kraju, ecodog će osigurati sredstva za prvi mjesec (lijekovi/hrana)
Molimo vas podijelite ovu objavu, kako bi ovu priču vidjelo što više ljudi i kako bismo osigurali sve potrebno za Tomu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari