POPULARNI SAJAM: Obrtnička komora Primorsko-goranske županije obnavlja „Kvarner Expo“

Sajam, odnosno prodajna izložba „Kvarner Expo“ će se održati petak i subotu, 14. i 15. travnja od 10 do 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici uz besplatan ulaz

U organizaciji Obrtničke komore Primorsko – goranske županije i Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, te pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, Grada Crikvenice, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka, Hrvatske obrtničke komore i Jadran d.d. za hotelijerstvo i turizam obnavlja se tradicionalni izložbeno – prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda „Kvarner Expo“.

Sajam, odnosno prodajna izložba „Kvarner Expo“ će se održati petak i subotu, 14. i 15. travnja 2017. od 10:00 do 18:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici uz besplatan ulaz. Svečano otvorenje sajma i zabavni program će se održati u petak, 14. travnja 2017. u 12:00 sati na kojem će nastupiti Crikveničke mažoretkinje, Klapa Nevera i Udruga umirovljenika Sunce, dok će u subotu sve posjetitelje zabavljati Trio Crikvenica.

“Izuzetno mi je drago da se „Kvarner Expo 2017.“ održava ovdje u crikveničkoj Gradskoj sportskoj dvorani. Zahvaljujem Gradu Crikvenici i komunalnom poduzueću Murvica koji su se uključili kao pokrovitelji ovog važnog sajma i pomogli u njegovoj realizaciji. Crikvenica je dobar domaćin i vjerujem da će se tradicija nastaviti upravo ovdje.“ istaknuo je predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine Kristijan Košćić.

Tajnik Obrtničke komore Primorsko – goranske županije Željko Dimitrić je zahvalio pokroviteljima – Primorsko – goranskoj županiji, Gradu Crikvenici, Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Rijeka, Hrvatskoj obrtničkoj komori i Jadran d.d. za hotelijerstvo i turizam i istaknuo:

„Od ovakvog sajma korist mogu imati svi – i destinacija u kojoj se održava, i obrtnici, i iznajmljivači ali i krajnji korisnici, a to su naši dragi turisti. Zato smatram da će ovaj sajam nastaviti svoju tradiciju i dugo stolovati u Crikvenici. Ove godine na sajmu izlaže više od 40 izlagača iz 8 hrvatskih županija i vjerujemo da će biti dobra posjećenost. Koristim priliku da pozovem sve zainteresirane, a posebno ugostitelje, trgovce i iznajmljivače da kažu svojim gostima da se sajam održava te da dođu i pronađu nešto za sebe.“

Autorski suvenir, kao kreativno i autohtono djelo proizvedeno u Hrvatskoj, osnovni je koncept koji predstavlja prodajna izložba „Kvarner Expo“. Na sajmu se mogu razgledati umjetnički, uporabni i prehrambeni suveniri iz čitave Hrvatske, a stručni žiri odabire najbolje sudionike u kategorijama prehrambeni suvenir, uporabni predmet ili suvenir, umjetnički – dekorativni suvenir i ukupnog pobjednika. Ove će godine na sajmu nastupiti više od 40 izlagača suvenira, vina i proizvoda iz cijele Hrvatske, tako da svaki posjetitelj uz besplatan ulaz može pronaći nešto za sebe.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views