Poštar koji je neodgovorno bacao pakete u kamion suspendiran! ‘Pred izvanrednim je otkazom’

Poštara i njegov odnos prema paketima osudili su građani te upozorili Hrvatsku poštu na ono što radi

Radnik kojeg su snimili kako baca pakete Hrvatske pošte, makar u njima možda i ima nešto lomljivo, je od ponedjeljka suspendiran te je protiv njega pokrenut postupak izvanrednog otkaza, rekli su nam iz Hrvatske pošte.

“Radnik koji je snimljen od jučer je suspendiran te je pokrenut postupak izvanrednog otkaza. Radi se o radniku koji je od nedavno u sustavu.
Svakodnevno je na terenu oko 2.500 poštara te velika većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao. Naših 10.000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte – biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na ovo neprimjereno ponašanje koje ćemo, kao i uvijek, najstrože sankcionirati”, rekli su iz Hrvatske pošte za Vijesti.hr.

Podsjetimo, na Facebook stranici “Parkiram kao idiot” pojavila se snimka kako djelatnik iz Pošte u Novoj cesti u Zagrebu baca pakete u kombi, a da pritom ne pazi i očito ga nije ni briga ima li u njima nešto lomljivo.

Pogledajte što poštar radi s paketima! ‘Sad mi je jasno zašto izgledaju kao da su prošli kroz rat’

U komentarima su ovakav postupak djelatnika osudili, a sudeći po odgovoru Pošte netko ga je i prijavio te je sankcioniran.
Ines Švagelj
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari