PROJEKT 'MALI SVJETIONIK'

Tko je najbolji radnik u Hrvatskoj? Ako poznajete nekoga tko zaslužuje nagradu za svoj trud prijavite ga na linku iz članka!

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić

Projekt poziva javnost da do 4.5. putem stranice www.malisvjetionik.hr podnese prijave za svoje kandidate. Novčana nagrada za prvoplasiranog Malog svjetionika iznosi 15.000 eura, a za preostalih 9 finalista 1.000 eura. 

„Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha ove nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu, ne samo u budućnost već i u sadašnjost.“ – ideja je je osnivača Kristijana Cinottija i Ivana Topčića. Inspiracija za projekt bio je pokojni Dr. Dražen Glavaš po kojemu je nazvana i sama nagrada koju dobiva pobjednik natječaja.

Projekt se provodi s ciljem promicanja optimizma u Hrvatskoj i pronalaska pojedinaca koji svojim radom, etikom i velikim srcem čine svoju zajednicu boljim mjestom. Njihove se priče dijele kako bi se osvijestio utjecaj pojedinca na njegovu okolinu. O dobitniku nagrade odlučuje komisija sastavljena od bivših Malih svjetionika te stručnjaka u relevantnom području. Ceremonija dodjele biti će održana na liderskoj konferenciji Global Leadership Summit u Zagrebu 8.11.2024.

Od 2018. godine projekt Mali svjetionik ispričao je priče čak 65 radnika koji su svojim radom inspirirali druge iz svoje okoline, dodijelio je 87.667,00 eura u nagradama, a ukupno je zaprimljeno preko 2.600 prijava iz cijele Hrvatske. Detaljnije o tijeku projekta, prijavama i kako podržati projekt pronađite na web stranici Malog svjetionika.

Prvoplasirani prošlih godina bili su:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari