Poznati trgovački lanac opet nagrađuje zaposlenike: Uz plaću za svibanj isplatili im i 4000 kuna neto

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Lidl je svojim radnicima uz redovnu plaću za svibanj isplatio dodatnih 4000 kuna neto

Trgovački lanac Lidl Hrvatska nastavlja s praksom nagrađivanja svojih zaposlenika. Nakon uskrsnice, svojim je radnicima uz redovnu plaću za svibanj isplatio dodatnih 4000 kuna neto.

”Lidl ovim potezom još jednom dokazuje da brine o svojim zaposlenicima, jednako kao o svojim kupcima, te opravdava status jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj. Benefiti za zaposlenike u Lidlu su normalna stvar. Prije svega, ovaj trgovački lanac, od početka svoga poslovanja u Hrvatskoj, neprestano povećava plaće svojim zaposlenicima”, priopćeno je iz kompanije.

Inače, prije samo dva mjeseca Lidl je svojim djelatnicima povećao plaće, a u travnju im je isplatio uskrsnicu u iznosu od 1000 kuna. Osim osnovnih primanja Lidlovih zaposlenika, koja su na svim razinama iznad tržišnog prosjeka, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su božićnica, uskrsnica, darovi za djecu povodom blagdana (Božić i Sv.Nikola) te povodom rođenja djeteta i prvog dana škole, sistematski pregledi te brojne druge pogodnosti.

Uz to, zaposlenicima ovog trgovačkog lanca omogućen je i daljnji razvoj karijere, odnosno razne edukacije, treninzi, stručna usavršavanja i programi stipendiranja.  S obzirom na to da je Lidl internacionalna kompanija, zaposlenici imaju priliku preuzeti i pozicije u drugim državama ili Lidlovoj centrali u Njemačkoj.

Lidlova prodajna mreža raste iz dana u dan, pa tako u Hrvatskoj ima već 97 trgovina, a ove godine otvorit će ih još nekoliko.

Vijesti.hr

VIDEO DANA: