PREMA NAJAVAMA, A OPET IZNENADA?! Rijeka ponovno „zaplivala“ zbog bujica i začepljenih odvoda

Rijeku je baš prema najavama oko 11.30 zahvatilo kišno nevrijeme koje je dobrano „opralo“ grad i okolicu, ali i prouzročilo probleme građanima

Pored već uobičajenih problema na kakve su navikli građani „grada koji teče“ – a to su bujice oborinske vode na prometnicama zbog velike količine napadale kiše u kratko vrijeme te začepljenih odvoda – Riječane je voda „sačekala“ ne samo padajući iz neba nego i „izvirući“ s tla, poput ovog „vodoskoka“ u Zvonimirovoj ulici, preko puta ZTC-a, kojeg je fotoaparatom zabilježio Marin Vlastelica.

Foto Vesna Baćac

Za nadati se da će se dežurne službe ipak danas izboriti s velikom količinom padalina i da promet neće biti ozbiljnije ugrožen kako se to zna gotovo redovito dogoditi u Rijeci za vrijeme ovakvoga (ne)vremena.

Foto: Vanja Pastuhović

Prognoza vremena nije obećavajuća: do kraja dana očekuju se kiša i grmljavinski pljuskovi, a lokalno u Istri, na Kvarneru i Gorskom kotaru može biti i jačeg nevremena s tučom. Puhat će slab do umjeren vjetar, u gorju i na moru povremeno jako jugo i jugozapadnjak. Na moru poslijepodne nakratko može biti zapadnjaka. Dnevne temperature zraka od između 22 i 27°C.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari