OBJAVIO NA FACEBOOKU

Preporučite stručnjaka Rimcu; Za dobru preporuku obećao 1000 eura nagrade!

17.06.2021., Zagreb - U City Plazi odrzana je konvencija Auto 2030 o elektricnoj mobilnosti. Mate Rimac. Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Najavio je da će iduće godine zaposliti novih 700 ljudi. Poziva da preporuke za zapošljavanje budu ozbiljne i da ne “gube svoje i njihovo vrijeme na loše preporuke i početnike”…

Imate nekoga koga biste baš jako preporučili Mati Rimcu za poslove logistike ili nabave? Preporučite ga Mati Rimcu jer on obećaje tisuću eura nagrade za svaku dobru preporuku!

U svojoj najnovijoj objavi na Facebooku zatražio je pomoć oko zapošljavanja i obećao izdašnu nagradu.

Evo što je objavio:

“Kako širimo rad na projektima za mnoge globalne automobilske tvrtke, širimo se i na svim razinama. Svatko tko uputi kandidata, kojeg na kraju zaposlimo, bit će nagrađen s 1000 eura (bruto).

Sada tražimo iskusne profesionalce za nabavu i logistiku koji mogu preuzeti odgovornost za dijelove velikih projekata. Primjerice – biti odgovoran za kupnju materijala i komponenti za akumulatorski ili sustav strujnog vlaka koji razvijamo i izrađujemo u stotinama tisuća jedinica za veliku automobilsku tvrtku”.

Dodao je da tu nema “ništa za početnike” i dodao: “Stoga vas molimo da ne gubite svoje i naše vrijeme na preporuke za nekvalificirane osobe”.
U objavio je naveo i kanale preko koje netko može poslati preporuku.

Također, objavio je i da su ove godine zaposlili 450 ljudi, ne računajući kolege koji su im se pridružili iz Bugattija, te da iduće godine planiraju zaposliti novih 700 ljudi.

“Zato držite oči otvorene za pozicije koje vam odgovaraju”, pozvao je Rimac, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari