STRAŠNO ISKUSTVO

Video | Probudila ih je eksplozija, ali nisu čuli prelijetanje nikakvih dronova. Rusi govore nakon napada na Moskvu

Ruske državne novinske agencije izvijestile su da su dijelovi drona pronađeni dva kilometra od zgrada ministarstva. Navodno su letjele dvije letjelice, a u događaju nije bilo žrtava

Da je Ukrajina dronovima napala Moskvu tvrde Rusi, a u ponedjeljak ujutro, oštećene zgrade u blizini tamošnjeg ministarstva obrane svjedoče o tom navodnom događaju.

Reuters je pričao i sa stanovnicima koji govore kako su bili u strahu, ali i kako se ništa prije eksplozije nije čulo.

Sergej navodi kako je čuo samo udarac i nakon toga ništa. “Nismo vidjeli da išta leti, iako su prozori bili otvoreni. Bilo je oko 3:39 sati i trebali smo čuti zvuk prelijetanja, ali ne, ništa”, dodao je.

Polina ističe kako ju je probudila eksplozija.

“Sve se počelo tresti, djelovalo je kao da će se cijela zgrada srušiti. Pogledala sam kroz prozor, živim inače u zgradi prekoputa, ali gledam na onu stranu koja je manje oštećena. I bilo je čudno, oštećenja su bila minimalna. Zvučalo je gore nego je izgledalo, jer sam imala dojam da je cijeli centar uništen. Tek sam na internetu vidjela snagu eksplozije pa smo došli i uvjeriti se sami”, kaže.

Inače, ruske državne novinske agencije izvijestile su da su dijelovi drona pronađeni dva kilometra od zgrada ministarstva. Navodno su letjele dvije letjelice, a u događaju nije bilo žrtava, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari