VOZAČI, OPREZ!

Prometna nesreća na A6 kod Ravne Gore, vozilo u kvaru na A7 kod čvora Šrmika. Vozi se usporeno!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Danas ujutro na snazi je nekoliko ograničenja u prometu na autocestama koje vode od Rijeke prema unutrašnjosti odnosno prema jugu

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Ravna Gora u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, a zbog vozila u kvaru na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva između tunela Burlica i čvora Šmrika u smjeru Krčkog mosta uz ograničenje brzine 60 km/h.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog magle vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u unutrašnjosti. Mogući su i odroni, osobito na Jadranskoj magistrali (DC8) i cestama u gorju. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, upozorava HAK.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari