Provjerite gdje su: Ovo su lokacije novih policijskih kamera

Do kraja godine sva 122 kućišta, u koja će se premještati ukupno 59 novih kamera, bit će postavljena u cijeloj Hrvatskoj

Na mobilnim aplikacijama Google Maps za Android i iOS posljednjih su se dana počele pojavljivati informacije vezane uz sigurnost prometa. Netko se očito potrudio i označio mjesta gdje su postavljene kamere na hrvatskim cestama.

Dovoljno je samo da prilikom vožnje zavirite na Google Maps i provjerite gdje se nalaze kamere.

Večernji list već je ranije pisao da je Ministarstvo unutarnjih poslova dovršilo popis lokacija na koje će postaviti fiksne kamere za nadzor brzine s ugrađenim sustavom za automatsko prepoznavanje registarskih pločica (ANPR).

Do kraja godine sva 122 kućišta, u koja će se premještati ukupno 59 novih kamera, bit će postavljena u cijeloj Hrvatskoj.

Uređaji će se, prema sigurnosnoj situaciji, seliti s jednog mjesta na drugo, koristeći se kućištima koja se nalaze na svakoj od lokacija, dok će prazna kućišta obavljati svoju preventivnu funkciju.
Vijesti.hr
Foto: Google Maps

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari