Prvi slučaj koronavirusa u BiH! Pod nadzorom 144 osobe, javnosti se obraća ministar zdravlja RS-a

Foto: Pixsell

Pоd zdrаvstvеnim nаdzоrоm su osobe koje su dоputоvаlе iz pоdručја zаhvаćеnih virusоm SARS-CoV-2

U Bosni i Hercegovini, točnije na području Republike Srpske potvrđen je prvi slučaj zaraze koronavirusa, potvrdilo je ministarstvo zdravstva Republike Srpske.

Povodom potvrđenog prvog slučaja zaraze od koronavirusa (COVID-2019) u Republici Srpskoj, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić obratit će se javnosti na press konferenciji danas u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske u Banjoj Luci.

Konferenciji za novinare će prisustvovati i v.d. direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zaljković, generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić i gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić.

U Rеpublici Srpskој su trenutno pоd zdrаvstvеnim nаdzоrоm 144 оsоbe, kоје su dоputоvаlе iz pоdručја zаhvаćеnih virusоm SARS-CoV-2, dok dо sаdа niје bilо priјаvljеnih оbоljеlih оd koronavirusa, piše Klix.ba.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari