'NE POBJEĐUJE ONAJ S NAJBOLJIM KARTAMA'

Video | Psihijatar i pokeraš prokomentirao Putinov nastup: Je li prijetnja nuklearnim oružjem blef – ili ne?

Stručnjak je pojasnio kako u pokeru pobjeđuje onaj koji povuče pravi potez u krivo vrijeme

Postoje knjige i znanstvene analize o tome kako otkriti blef samo po izrazu lica, pogledu , položaju obrve ili trzaju na licu. Zanimalo nas je – može li se na licu Vladimira Vladimiroviča otkriti blef?

Putinovu izjavu u kojoj uvjerava svijet da ne blefira – za Direkt je analizirao psihijatar Herman Vukušić koji se i sam već deset godina natječe na poker turnirima.

”U pokeru ne pobjeđuje onaj koji ima najbolje karte, tu pobjeđuje onaj koji povuče pravi potez u krivo vrijeme. I u pokeru je sve stvar kako mi kažemo šansi. Kada ih zbrajate i gledate, s obzirom na karte koje imate u rukama, uvijek kalkulirate svoj sljedeći potez. Međutim ako govorimo o turnirskom pokeru kada se količina čipova smanji do te mjere da više nemate izbora, onda vam ostaje samo jedan potez, a to je all-in. S obzirom na geopolitičku situaciju u Ukrajini, moje je mišljenje da je Putin upravo na pragu tog poteza da ide na sve ili ništa”, kazao je Vukušić za RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari