NIJE JEDINI

Putinov ministar Šojgu nestao 11. ožujka, nema ga u javnosti, tvrde ruski istraživački mediji

Twitter

Ruski portal Agenstvo piše da se Šojgu sve do 11. ožujka u medijima pojavljivao gotovo svakodnevno, ali se među njegovim poznanicima pričalo da Šojgu nije dobrog zdravlja

Ukrajinska Pravda, pozivajući se na ruske istraživačke medije Mediazonu i Agenstvo, objavila je kako Putinov ministar obrane Sergej Šojgu od 11. ožujka nije viđen u javnosti.

Piše kako je Šojgu bio prisutan u medijima te da se s njegovim dolaskom na čelo Ministarstva obrane broj osoblja za kontakte s javnošću značajno povećao, a ministarstvo je počelo paziti na svoju sliku u medijima.

Ruski portal Agenstvo piše da se Šojgu sve do 11. ožujka u medijima pojavljivao gotovo svakodnevno, ali se među njegovim poznanicima pričalo da Šojgu nije dobrog zdravlja te je jedan novinarima kazao da ministar ima problema sa srcem.

Pravda piše da je Šojgu posljednji put na vijestima viđen 11. ožujka, a Kremlj ga je zadnji put spomenuo 18. ožujka u obavijesti da je Putin razgovarao s njim i članovima Sigurnosnog vijeća o napretku u Ukrajini.

Prema objavi Kremlja, Šojgu je bio na tom sastanku, no Pravda nema fotografije ni snimke sastanka pa tu informaciju nije mogla provjeriti.

Navode da je istog dana, 18. ožujka, ruski Prvi program objavio prilog o ministrovoj dodjeli odlikovanja te da je za ilustraciju upotrijebljena fotografija sličnog događanja snimljena tjedan dana ranije, odnosno 11. ožujka, kada je Šojgu također odlikovao ruske vojnike.

Pravda piše i da, prema istražiteljima, Šojgu nije jedini koji je nestao te da od 11. ožujka nema nikakvih vijesti ni o šefu ruskih oružanih snaga, Valerij Gerasimovu, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari