Radnicima slavonske tvrtke isplaćena božićnica od 7500 kuna!

Vlasnik EcoCorteca, Boris Mikšić, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo

Djelatnici tvrtke EcoCortec ovu će godinu sigurno dugo pamtiti. Isplaćena im je, naime, božićnica u iznosu od 7500 kuna.

“Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao”, istaknuo je jedan od radnika EcoCorteca nakon prigodne svečanosti u tvornici, piše Glas Slavonije.

Vlasnik EcoCorteca, Boris Mikšić, koji se svojedobno kandidrao za predsjednika RH, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo u kojemu stoji kako mu je drago što je u mogućnosti darovati božićnicu do maksimalno dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada.

“To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate”, istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.

Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći na taj način posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta.
Vijesti.hr
Foto: Screenshot You Tube

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari