SKLADIŠTE S KISIKOM

Radnik iznajmio avion i sa njime se zabio u tvrtku iz koje je otpušten!

Foto: You Tube Screenshot

Napadač je pri napadu naciljao skladište s medicinskim kisikom

Neimenovani muškarac u tridesetima, čiji identitet javnosti nije otkriven, namjerno se u petak zabio zrakoplovom u industrijsko postrojenje u Rosariju i pritom poginuo.

Prema izjavama zaposlenika, na taj se čin odlučio iz osvete, zato što je prije nekoliko tjedana otpušten, a informaciju je medijima potvrdila i Mariel Oliva, tužiteljica zadužena da utvrdi sve okolnosti stravičnog slučaja.

Napadač je prilikom napada naciljao skladište s medicinskim kisikom, ali srećom nije došlo do eksplozije jer se zabio u krov prostorije u kojoj su se nalazile pohranjene boce.

Također, nitko od njegovih dojučerašnjih kolega pritom nije stradao.

Policija i vatrogasci svejedno su evakuirali zaposlenike pa potvrdili da je došlo samo do strukturalne štete na objektu tvrtke koja uz kisik prodaje i dušik.

Dosadašnjom istragom otkriveno je da je otpušteni djelatnik unajmio Cessnu 152 od aerokluba u gradu Alvear te da je imao dozvolu za upravljanje lakim zrakoplovima, prenio je portal TN, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari