REZULTATI ANKETE: Ovo je 5 ministara kojih bi se Plenković trebao riješiti u rekonstrukciji Vlade

Foto: Pixsell

Daleko najviše glasova dobili su ministri uprave i zdravstva Lovro Kuščević i Milan Kujundžić

Prema anketi portala Vijesti.hr, ako se premijer Andrej Plenković odluči za širu rekonstrukciju Vlade povodom odlaska ministrice vanjskiH poslova Marije Pejčinović Burić za glavnu tajnicu Vijeća Europe, prvi bi iz Vlade trebali otići ministri uprave Lovro Kuščević i ministar zdravstva Milan Kujundžić.

U anketi u kojoj je glasovalo oko 2000 čitatelja portala Vijesti.hr, Kuščević je dobio daleko najviše glasova. Jučer se pojavila informacija kako će i HNS zatražiti odlazak ministra Kuščevića zbog sumnjive prenamjene zemljišta u njegovom načelničkom mandatu kada je vrijednost i njegovih zemljišta značajno porasla. Za Kuščevića je u našoj anketi glasovalo 815 čitatelja ili 38 posto.

Iza Kuščevića Kujundžić, Žalac, Murganić i Krstičević

Glasači kao drugog koji treba napustiti Vladu naveli ministra zdravstva Milana Kujundžića koji je dobio 22 posto ili 474 glasa. Očito čitatelji smatraju da su problemi u zdravstvu preveliki za sposobnosti aktualnog ministra te traže njegov odlazak.

Na trećem mjestu sa 7 posto ili 144 glasa našla se ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, na četvrtom mjestu je ministrica socijalne politike Nada Murganić (6 posto ili 127 glasova), a na petom mjestu je ministar obrane Damir Krstičević s 113 glasova ili 5 posto.

I.Kri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari