RIJEČANIN OD DANAS NA ADRESI RIJECANIN.RTL.HR Zahvaljujući vama, čitateljima, Riječanin kroz šest mjeseci postao partner RTL-a!

Dragi i poštovani čitatelji i korisnici web portala Riječanin, vaš omiljeni gradski i regionalni portal Riječanin od danas možete pronaći na adresi rijecanin.rtl.hr!

Upravo zahvaljujući vama, čitateljima, mladi neovisni riječki web portal Riječanin postigao je kroz samo šest mjeseci svoga postojanja nevjerojatan uspjeh. Praktički iz ničega, krenuvši od nule, od jedne (dobre) ideje, bez ikakvog „političko-gospodarskog zaleđa“ ili „poguranca“, s posve neovisne uredničke pozicije, a pogonjeni isključivo željom nekolicine iskusnih novinara s poviješću rada u regionalnim i nacionalnim dnevnim listovima da na regionalnoj medijskoj sceni ponude nešto novo – kvalitetan, pravodoban i posve neovisan medijski proizvod, stvorili smo u pola godine postojanja jedan od najčitanijih i najprobitačnijih portala na regionalnoj internetskoj sceni.

O tome svjedoči velik broj naših objava na portalu, ali i njihova čitanost odnosno utjecaj na vas, čitatelje, na popularnim društvenim mrežama gdje Riječanin izaziva veliku – a proteklih mjeseci i ponajveću – pažnju na regionalnoj sceni.

redakcija4

Stoga nam je izuzetno drago da vas možemo obavijestiti, vas čitatelje-partnere u ovome našem zajedničkom poduhvatu, da je ovakve rezultate na primorsko-goranskom medijskom prostoru zapazio i veliki nacionalni medijski „igrač“, nacionalna televizijska kuća RTL, s kojim smo pronašli modalitet suradnje kojim Riječanin ostaje potpuno svoj, neovisni portal sa snažnim gradskim i regionalnim obilježjem; a opet zahvaljujući suradnji s RTL-om na neki način dodatno širi polje svog medijskog interesa – sve u želji da vama, čitateljima, portal Riječanin sadržajem bude još zanimljiviji i sveobuhvatniji.

Jedan od prvih konkretnih plodova ove suradnje je taj da će se mnogi sadržaji s RTL-a moći pratiti i na našem portalu, dok će svi čitatelji ove poznate nacionalne televizijske kuće vijesti s portala Riječanin uskoro moći pratiti na RTL-ovoj stranici.

Posebno nas u profesionalnom smislu, kao kreatore portala Riječanin, raduje činjenica da su u RTL-u prepoznali naša nastojanja da poštenim i neovisnim pristupom informacijama te njegovanjem visokih standarda u medijskom izvještavanju našim čitateljima pokušamo dati najbolje od nas.

No ova suradnja značajna je i zbog jednog novog efekta – mnoge „male“ a zapravo velike priče iz naše šire sredine na ovaj način će – prenošenjem na RTL-ovom web portalu i drugim RTL platformama – dobiti daleko širi zamah i „vidljivost“ na daleko većem medijskom prostoru.

Na taj način web portal Riječanin znatno doprinosi i većoj „vidljivosti“ Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije u medijskom prostoru Hrvatske, u trenucima kada je naprimjer većina nacionalnih dnevnih tiskovina zapravo ukinula priloge i napise iz – za njih – „rubnih“ hrvatskih sredina.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez vaše iznimne podrške, i stoga vas, čitatelje, pozivamo da i dalje zajedno idemo u nove razvojne poduhvate!

Robert Zeneral,

urednik Rijecanin.rtl.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari