RIJEKA SE I DALJE TRESE Nova serija potresa od 22.40 unosi zabrinutost među građane na riječkom i kvarnerskom području

Prvi večerašnji potres zabilježen oko 22.40 sati bio je najači danas – prema prvim informacijama magnituda je bila 3,9 stupnjeva po Richteru

Građani Rijeke i vellikog dijela Kvarnera zabrinuti su jer Rijeku i okolicu cijeli dan trese serija potresa. Sve je počelo danas u 11 sati i 35 minuta kada je Kvarner zatresao potres jačine 3 cijela 4 stupnja po Richteru (OVDJE).

Epicentar je jutros bio 18 kilometara od grada, kod Jadranova, na dubini od jednog kilometra. U Rijeci i okolici osjet podrhtavanja bio je jači, oko četiri stupnja.

No večeras se nastavila serija potresa – prvi večerašnji potres zabilježen oko 22.40 sati bio je i najači danas, prema prvim informacijama magnituda je bila 3,9 stupnjeva po Richteru, a epicentar je, približno, negdje u dubini mora između Krka i Jadranova gdje se podrhtavanje tla i najače osjetilo. Mještani Jadranova javljaju nam da je osjećaj strašan…

Uznemireni građani javljaju kako je osjet podrhtavanja bio još jači, više od četiri stupnja, što unosi večeras veliku nelagodu među Primorce ali i – Gorane!

Naime, potres se osjetio na području Crikvenice, Jadranova, Selca, na otoku Krku…. a podrhtavanje se osjetilo, javljaju nam, sve do Delnica!

U roku od nekoliko minuta građani su na našoj Facebook stranici večeras ostavili preko stotinu komentara na našu prvu vijest o večerašnjem podrhtavanju tla!

Evo nekih od vaših poruka:

kako se ne bi uznemirili pa tu je neboder do nebodera

u jadranovu se osjetilo 7 potresa u 10 min

Bome nas je ovaj zatresao dobro. Malo zastasujuce

Krevet se tresao skupa samnom koliko je jak bio

Za Rijeku je to normalno…prije 35 god.treslo je i gore

A osjetilo se i u Novom Vinodolskom

Mi na Krku osjecamo bas gadno
Evo opet trese. Bome nema spavanja nocas
Da, jako je drmnulo u 22.42h – Pobri

Škrljevo je treeeeeslo dobro

Jadranovo, drma mrmaaaa cijeli dan

Dobro je zatreslo na Turniću, 11.kat, uh !

Novi potres zabilježen je u 23.54.

Ozlijeđenih osoba, prema posljednjim podacima, nije bilo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari