KAKAV NEUGODNJAK!

Rusi ponosno predstavili novu Ladu Auru, auto usred svečanosti odbilo upaliti

Screenshot video

Neugodna situacija izbila je tek što je čelnik Sberbanke Herman Gref poželio isprobati čari tog vozila

Lada kao Lada, možda ne upali odmah, možda ne upali baš sada… Sigurni smo da mnogi nekadašnji vlasnici modela 2107 pamte i takve probleme, osobito tijekom zimskih dana, ali baš nitko nije očekivao da će i Aura zakazati neki dan usred svečanog predstavljanja tijekom Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu.

Neugodna situacija izbila je tek što je čelnik Sberbanke Herman Gref poželio isprobati čari tog vozila ispred okupljenih uzvanika i novinara, ali Lada je ostala ukopana u mjestu u najgorem mogućem trenutku.

Predstavnici proizvođača AvtoVAZ naknadno su objasnili javnosti što je dovelo do nesretne situacije, pa istaknuli da je čelnik ruskog automobilskoga diva Maksim Sokolov prethodno predstavio automobil i ministru financija Antonu Siluanovu.

Siluanov je nakon razgledavanja sjeo u vozilo i napravio krug, ali i ostavio automobil u brzini što je dovelo do tog da je Lada automatski uključila zaštitu pri pokušaju ponovnog pokretanja motora, rečeno je, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari