'PODUZELI SVE RADNJE'

Sakoman izjavio da su policajaci na intervenciji šmrkali kokain. Policija: ‘Razgovarat ćemo s njim’

Idi na originalni članak
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Sakoman je za Danas rekao da će tijekom večeri razgovarati s pripadnicima kriminalističke policije, a iskaz će sutra dati i u Državnom odvjetništvu

Oglas

Slavko Sakoman, psihijatar i stručnjak za liječenje od ovisnosti za medije je ispričao navodne detalje policijske intervencije koja se dogodila 31. prosinca prošle godine. Sakoman je rekao da su policajci na intervenciju ponijeli kokain te da ga je dvoje policajaca, od njih troje, konzumiralo s osobama koje su zatekli u stanu.

Kako nam je ispričao Sakoman, na tulumu je bio i sin visokopozicioniranog dužnosnika koji, tvrdi psihijatar, nije konzumirao kokain.

Iz policijske uprave zagrebačke su za RTL Danas poručili da su upoznati s njegovom izjavom.

“Naravno, u interesu je ove policijske uprave utvrditi ili demantirate iznijete navode. Stoga je Policijska uprava zagrebačka odmah poduzela sve mjere i radnje iz nadležnosti policije, a kako bi provjerila, odnosno potvrdila istinitost navoda koje je iznio dr. Sakoman. Također, u sklopu provjera svakako ćemo obaviti razgovor s dr. Sakomanom. O svemu utvrđenom ovisit će daljnje mjere i radnje”.

Sakoman je za Danas potvrdio da će s pripadnicima kriminalističke policije razgovarati tijekom večeri, a iskaz će sutra dati i Državnom odvjetništvu, piše RTL Danas.hr.

Exit mobile version